mr Joris van Boekel

logo-vbr

mr Jack Nederlof

jack@bnnadvocaten.nl
06 43089291

logoVNJA-2
vfas_logo-familierecht
keurmerk orde

mr Jack Nederlof

logoVNJA-2
vfas_logo-familierecht
keurmerk orde

mr Duco Nijhuis

logoVaanNieuw
keurmerk orde

mr Luc Ross

Luc is in 2015 beëdigd als advocaat, waarna hij werkzaam is geweest op een kantoor in Eindhoven. In 2018 heeft hij de overstap gemaakt naar BNN Advocaten.

Vanaf het eerste moment houdt Luc zich bezig met sociaal zekerheidsrecht, dat ziet op bezwaar- en beroepsprocedures tegen beslissingen van met name het UWV en de gemeentes, maar ook van andere bestuursorganen (bijvoorbeeld het CBR of CIZ). Daarnaast richt Luc zich op het civiel recht en dan met name het contractenrecht voor de MKB’er. Hij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: huurrecht, sociale zekerheidsrecht en algemene praktijk. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Is er iets misgegaan bij het inhuren van werknemers, worden uw werkzaamheden niet (juist) betaald of wilt u een samenwerking aangaan met een ander en moet daarvoor een contract worden opgesteld? In onder andere die situaties kan Luc u met advies bijstaan.

Luc kenmerkt zich door korte en directe lijnen te houden met u als cliënt. Hij is goed bereikbaar, alert en wil met u samen tot een passende oplossing komen. Daarbij probeert hij verder te kijken dan alleen het juridische advies. In dat licht past het dat in veel gevallen wordt geprobeerd om zonder lastige procedures tot een oplossing te komen. Als het echter niet anders kan, dan wordt ook een procedure met volle overtuiging gevoerd

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Luc ook nog bestuursvoorzitter bij de Ondernemersvereniging Son en Breugel en voetbaltrainer bij SBC. Bovendien is hij zelf actief als voetballer en tennisser.

luc@bnnadvocaten.nl
06 28515157

mr Luc Ross

Geboren in 1988 in Son en Breugel en afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is werkzaam geweest op een advocatenkantoor in Eindhoven.

Luc heeft zich gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht.